Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ses vi i Greve?

Søgeord:

2. september 2019  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

971 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Transport Øst løber af stablen i weekenden.

 

Der er lagt op til et par fantastisk spændende dage i transportens tegn, når Danske Transport Medier i dagene 7.-8. september lukker op for Transport Øst 2019 i Greve – for 11. gang. Sjællands største transportmesse har i mange år været totalt udsolgt på udstillersiden, og således også i år, hvor 56 udstillere fylder pladsen op til sidste centimeter.

 

- Som i de forgangne år har de fleste udstillere meldt sig til, allerede da vi lukkede messen ned sidste år. Der er også kommet nye udstillere til, og generelt er der rigtig god opbakning fra udstillerne til at komme og møde branchen på den her måde igen, siger Jeanette Routhe, direktør i Danske Transport Medier.

For første gang deltager alle syv store lastbilmærker på Transport Øst, og der er derfor ingen undskyldning for ikke at komme til Greve i weekenden uge 36 og få sig en spændende branchesnak, en pølse og en fadøl – og ikke mindst se og røre ved lastbiler, trailere, kraner og dæk.

 

Transport Øst er ikke alene et fremragende udstillingsvindue for de mange udstillere – det er også en fejring af transportbranchen. Alle os, der interesserer sig for transport, logistik og spedition, ved kun alt for godt, at branchen næsten udelukkende kun får spalteplads i den landsdækkende dagspresse, når opmærksomheden rettes mod lavtlønnede udenlandske chauffører, lastbiler med skjulte magneter eller højresvingsulykker i byerne.

Transport Øst er en af de få muligheder, branchen har for at vise sig frem som det fuldstændigt unødvendige tandhjul i samfundets motor, der hver dag i borgernes tjeneste sørger for, at forsyningskæden kører som smurt. Borgerne får mulighed for at se en masse flot transportudstyr, sidde bag rattet i de nyeste lastbilmodeller og få sig en snak med transport- og logistikvirksomheder, fagforeninger, uddannelsesinstitutioner, mm, for at blive klogere eller eventuelt slå en god handel af.

 

Danske Transport Medier er naturligvis også repræsenteret. Du kan finde os i indgangsteltet, hvorfra vi er klar til at give knaldgode messetilbud på abonnementer og annoncer. Desuden vil der være journalister repræsenteret fra alle vores tre medier – Transport Tidende, Lastbil Magasinet og Vognmandens Fagblad – og vi er som altid modtagelige for små og store gode historier, tips og input fra alle jer, der heller ikke kan holde sig fra Greve.

Ses vi?

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk