Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

SmartVan indgår svensk samarbejde

Søgeord:

2. juli 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

474 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Den nordjyske virksomhed får international gennemslagskraft.

 

Efter succes i Danmark får nordjyske SmartVan nu sit internationale gennembrud med indgåelse af partnerskab med svenske KG Knutsson (KGK). Aftalen giver SmartVan øjeblikkelig adgang til KGK’s netværk, idet SmartVan-konceptet fremover vil fremstå som KGK´s tilbud til varevognssegmentet.

 

Det fremgår af en skriftlig meddelelse.

 

Succesen i Danmark har overbevist KGK om styrken i SmartVan-konceptet, hvorfor de to parter nu indgår et samarbejde i Sverige, Norge, Finland og Baltikum, hvor man kobler det bedste fra hver udbyder sammen til en bred pakkeløsning. Således er det fremover SmartVan-konceptet, der vil være i front ved KGK’s satsning på varebilsudstyr i Norden og Baltikum.

 

SmartVan er grundlagt af administrerende direktør Mikael Jensen og delvist ejet af Lauritzen Fonden. På vegne af ejerkredsen udtaler Mikael Jensen:

- Vi er stolte af, at KGK ser potentialet i at udvide SmartVan-konceptet og tager aftalen som et flot klap på skulderen. Aftalens indgåelse er afslutningen på et intenst forløb, som nu bærer frugt.

 

Lars Frank, Vice VD hos KGK:

 

- KGK ser samarbejdet med SmartVan som et naturligt trin i vores konstante arbejde med at skabe relationer, der giver fordele for alle parter. Vi får adgang til et spændende, succesrigt koncept og kan til gengæld tilbyde SmartVan adgang til et bredt nordisk salgsnet, siger han.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com