Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

SMM 2021 bliver digital

Søgeord:

10. november 2020  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

291 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Den store maritime messe dropper ideen om at afholde en hybrid begivenhed.

 

Den store tyske, internationale maritime messe SMM afholdes alligevel ikke som en hybrid begivenhed i februar 2021, som det oprindeligt var planlagt. Som følge af Covid-19-pandemien har Hamburg Messe und Congress besluttet, at den store messe bliver 100 procent digital.

 

Her vil udstillere og kunder fra hele verden kunne diskutere aktuelle maritime problemstillinger og følge konferencer online, lyder det.

 

- Efter tætte konsultationer med udstillingsudvalget og offentlige institutioner har vi besluttet at være vært for SMM 2021 som en ren digital begivenhed. Coronaviruspandemiens fremskridt og de deraf følgende begrænsninger har gjort det umuligt at komme med en pålidelig plan for en fysisk messe. Ved at træffe denne rettidige beslutning til fordel for en digital SMM giver vi vores udstillere og besøgende et godt grundlag for planlægning, og samtidig giver vi dem en idé om, hvordan de vil være i stand til at netværke med succes i februar 2021 på trods af pandemien. Hvad der er klart lige nu, er, at de erfaringer, vi gør os som arrangør i dag, vil have en positiv effekt på fremtidige fysiske begivenheder. Ved at udnytte forskellige digitale tjenester vil vi være i stand til yderligere at øge det internationale omfang af vores messer og tilbyde vores kunder betydelig merværdi, siger Bernd Aufderheide, præsident og administrerende direktør for Hamburg Messe und Congress GmbH.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk