Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Søofficer er ny jernbanedirektør

Søgeord:

4. april 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

200 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Martin Sort Mikkelsen er ny direktør i Nordjyske Jernbaner.

 

Martin Sort Mikkelsen bliver ny direktør for Nordjyske Jernbaner. Han afløser Peter Hvilshøj, der efter ti år i spidsen for det nordjyske togselskab har valgt at gå på pension.

 

Martin Sort Mikkelsen er 55 år og kommer fra en stilling som stabschef i Økonomi og Personaleforvaltningen i Hjørring Kommune, hvor han har været siden 2016. Han er oprindelig uddannet officer ved Søværnet, og fungerer i dag fortsat som reserveofficer i Arktisk Kommando ved siden af sit arbejde. Ud over officersuddannelsen er den nye togdirektør uddannet cand. mag. i idehistorie fra Aarhus Universitet og har en MBA fra Aalborg Universitet.

Videreførelse af positiv udvikling

Nordjyske Jernbaner står for lokalbanerne mellem Frederikshavn-Skagen og Hirtshals-Hjørring. Siden 2017 har selskabet også varetaget den regionale togtrafik mellem Skørping-Frederikshavn. En opgave, som de indtil videre skal løse indtil 2030.

 

- Jeg har fulgt Nordjyske Jernbaners flotte udvikling fra sidelinjen gennem de sidste mange år, og jeg er både stolt og ydmyg over at blive en del af selskabet. De flotte resultater skyldes blandt andet, at Nordjyske Jernbaner har et hold af virkelig dygtige og dedikerede medarbejdere. Dem glæder jeg mig meget til at arbejde sammen med, fortæller Martin Sort Mikkelsen.

 

Noget af det, kunderne vægter højt, er tog til tiden, og også der har Nordjyske Jernbaner markeret sig positivt. Overholdelsen af togenes køreplaner stiger støt og kulminationen kom i februar i år, hvor rettidigheden nåede op på hele 99,9 procent.

Martin Sort Mikkelsen kommer til at stå i spidsen for, at Nordjyske Jernbaner fortsætter de flotte resultater. Af udviklingsopgaver skal der desuden blandt andet arbejdes for grøn omstilling af togdriften i Nordjylland, at regionaltogsdriften udvides til Arden og Hobro, og at togstationerne i Nordjylland gennemgår en udvikling, så de til stadighed opfylder kundernes ønsker og behov.

 

- Jeg er glad for, at vi har fundet en dygtig ny direktør i Martin, og jeg er helt sikker på, at han er den helt rigtige til at videreføre den positive udvikling, som Nordjyske Jernbaner har gennemgået gennem de senere år, siger Anders Hjulmand, der er formand for Nordjyske Jernbaner.

Martin Sort Mikkelsen tiltræder sit nye job 1. maj.

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk