Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

SpaceInvader vinder startup-pris

Søgeord:

26. juni 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

1601 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Danske iværksættere hædret.

 

Danske SpaceInvader har vundet Dansk Supply Chains Start-up Pris ved årets Supply Chain konference i Fredericia, der havde deltagelse af flere end 200 nysgerrige og arrangeret af effektivitet.dk.

 

SpaceInvader er grundlagt i 2015 af de tre partnere Jesper Rølund, Steen Frederiksen, og Mads Klie-Holder. Selskabet har udviklet en simpel, low-tech produktløsning, der matcher mange af de behov og kapacitetsudfordringer, som transportsektoren oplever i disse år. Løsningen er patenteret og består af et pallestativ system, som er udviklet til at optimere fragtkapaciteten i transport- og logistikbranchen. SpaceInvader løsningen er både med til at forbedre virksomheders økonomi, men er også med til at reducere miljø- og klimabelastningerne fra den tunge transport.

 

Steen Frederiksen, CEO i SpaceInvader, glæder sig over den positive opmærksomhed, som er vigtig at få som iværksættervirksomhed der bringer nye innovative løsninger til markedet:

- Vi er stolte over Start-up Prisen, især fordi vi er blevet anerkendt af vores kernekunde målgruppe. Det er jo dem, som hver dag arbejder benhårdt med at optimere forsyningskæderne i deres respektive virksomheder, og som netop kan se den gevinst, som SpaceInvader udløser. Nemlig den gevinst som udløses ved gøre det muligt at dobbeltstable lavt-læssede paller fleksibelt – palle for palle, siger Steen Frederiksen. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com