Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Speditør er ny indkøbschef hos Logitrans

Søgeord:

23. august 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

421 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Søren Huvendick tiltrådte lagerproducenten 8. august.

 

Ribe-virksomheden Logitrans, der producerer internt lagermateriel, har ansat Søren Huvendick som selskabets ny indkøbschef med virkning fra 8. august.

 

Søren Huvendick har en baggrund som speditør og er efteruddannet inden for indkøb hos DILF – Dansk Indkøbs- og Logistik Forum.

 

- Hans erfaring med strategisk indkøb/sourcing strækker sig over næsten 30 år, hos virksomheder som Uhrenholt A/S, Siemens Wind Power, Vestas A/S, Akva Group Expedit og Birch Byg. Også her hos os får Søren ansvaret for strategisk indkøb, og jeg glæder mig rigtigt meget til samarbejdet, siger Dorte Pedersen, driftsdirektør hos Logitrans A/S, og fortsætter:

 

- Sammen med MiR (Mobile Industrial Robots) er vi ved at udvikle næste generation af løfteudstyr, og vi har ambitiøse mål til vækst og udvikling i de kommende år. Derfor er vi glade for at have ansat Søren til at sikre, at systemer og processer i indkøbsafdelingen er klar til denne spændende nye udvikling. Vi oplever også højere og højere krav fra vores kunder og har derfor også sat os høje krav til en bæredygtig værdikæde. Dette har naturligvis også betydning for vores overordnede indkøbsstrategi, siger hun.

Søren Huvendick selv udtaler:

 

- Jeg ser Logitrans som en virkelig spændende virksomhed med stort potentiale, og jeg glæder mig meget til at være med til at arbejde strategisk med indkøb i forbindelse med den nye generation af produkter. Logitrans har ry for at være en god arbejdsplads - og jeg glæder mig til at være en del af Logitrans-teamet de næste mange år, siger Logitrans’ ny indkøbschef.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk