Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Speditør fik FDE's Talentpris

Søgeord:

15. april 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

551 gange

Læses i øjeblikket af:

1

- Har haft nøglerolle i udviklingen af ”Centralplanlægningen”, lyder det.

 

Transportplanlægger Martin Damgaard Larsen fra SPF-Danmark A/S i Vejen er modtager af ”FDE Fondens Talentpris 2019”.

 

Tidligere transportminister Hans Chr. Schmidt og FDE Fondens formand Jens Iwer Petersen overrakte i forbindelse med ITD’s generalforsamling i Horsens prisen til en stolt og overrasket Martin Damgaard Larsen. Med hæderen fulgte et legat på 25.000 kr.

 

Jens Iwer Petersen:

 

- Årets talentprismodtager har som transportplanlægger haft en nøglerolle i udviklingen af det, virksomheden kalder ”Centralplanlægningen”, der koordinerer al inbound logistik for virksomhedens store kunde. Afdelingen tæller knap 80 lastbiler og 100 chauffører. Han har igennem en årrække været superbruger på virksomhedens planlægningsværktøj ”Fleetplaner” og oplært kollegaerne i brugen heraf. Han har været med til at samle og centralisere logistikken, der i dag håndteres af 20 medarbejdere, der varetager den daglige planlægning af ture for cirka 125 vogne fra fem vognmandsvirksomheder, sagde FDE Fondens formand og fortsatte:

- Virksomheden anfører i deres indstilling, at prismodtageren udover stor faglig indsigt i logistikken har en ualmindelig god forståelse for håndtering af chauffører, som han plejer med omtanke og respekt. Ligesom han har gjort en stor forskel i teamet. Og hans speditøruddannelse har han suppleret med ITD’s Praktisk Lederuddannelse, sagde Jens Iwer Petersen.

 

FDE Fondens Talentpris blev i år uddelt for niende gang, og den spiller en vigtig rolle, for opmærksomhed og fokus på talenter er en af de vigtigste ledelsesopgaver. I en stor undersøgelse giver 8 ud af 10 topledere udtryk for, at manglen på talent udgør en trussel mod vækstmulighederne i deres virksomhed i de kommende år, lyder det fra FDE.

- Det gælder også i transportbranchen. Ikke mindst digitaliseringen, som også i vores branche er og bliver et afgørende konkurrenceparameter, stiller krav til transportvirksomhederne om at deltage i den digitale talentjagt. Dette gælder både hvad angår nyansættelser - men også i forhold til at udvikle de digitale kompetencer hos eksisterende medarbejdere, sagde Jens Iwer Petersen.

 

FDE Fondens Talentpris gives ” til en medarbejder, der i sit daglige virke har udvist stort engagement og potentiale og som har gjort en forskel for virksomheden, eller en transportvirksomhed, som har et særligt fokus på fastholdelse og udvikling af talenter for eksempel i form af et talentudviklingsprogram”, lyder det.

 

Med talentprisen følger en pengegave på 25.000 kr. Beløbet kan bruges til dygtiggørelse for eksempel i form af et fagligt udviklende ophold i en anden virksomhed eller på en uddannelsesinstitution. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com