Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Stærk PCA-profil til CPH

Søgeord:

21. oktober 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

338 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Anne van Dassen Müller tiltræder lufthavnen fra årsskiftet.

 

Københavns Lufthavne A/S (CPH) har per 1. januar 2022 ansat 55-årige Anne van Dassen Müller som senior vice president og direktør for people, capabilities & HR (PCA).

 

Hun vender sammen med sin mand og datter hjem til Danmark efter 12 år i Holland, hvor hun har været HR-direktør i logistikvirksomheden Stolt-Nielsen med 6.500 medarbejdere.

 

- Jeg er utrolig glad for at byde Anne velkommen til hele CPH, PCA-afdelingen og selvfølgelig vores ledelsesteam. Vi har måttet tage afsked med over 800 medarbejdere under corona, men nu er vi i gang med at genstarte lufthavnen, og med Anne har vi fået et stærkt kort på hånden, der kan bringe os videre i vores arbejde med at sætte endnu mere fokus på vores medarbejdere, siger administrerende direktør i CPH, Thomas Woldbye.

Det er da også en erfaren profil, der sætter sig i den ledige stol i CPH's direktion. I 2000 startede Anne van Dassen Müller som HR-direktør i Magasin, hvorefter hun i 2004 fortsatte rejsen i den store internationale virksomhed JohnsonDiversey, hvor hun indtil 2009 havde ansvaret for den danske del af forretningen som HR-direktør. Dernæst fik hun ansvaret som europæisk HR-direktør for cirka 6000 medarbejdere med sæde i Utrecht, Holland.

 

Hun har en lang karriere bag sig med forskellige roller inden for kundeorienteret PCA- og organisationsledelse og har arbejdet med PCA-områder lige fra talent management, employee experience, uddannelse, globale policies til visioner og værdier. Nu skal hun være med til at føre CPH’s strategi ud i livet.

- CPH har været igennem en hård tid og er kommet godt igennem indtil nu. Jeg er imponeret over den ambitiøse plan og strategi, CPH har lagt, og jeg vil rigtig gerne være med til at genrejse lufthavnen og gøre strategien til en succes. Der er jo tale om Danmarks vigtigste port til verden og en virksomhed med stor betydning for vores økonomi og erhvervsliv. Og så synes jeg også helt enkelt, det bliver spændende at skulle arbejde i en lufthavn. Når man står i en lufthavn, er luften jo fyldt med positive forventninger, glæde og atmosfære. Der er mange gode øjeblikke i en lufthavn, så det bliver rigtig spændende, siger hun. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk