Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Stor udstillertilslutning til Transport 2023

Søgeord:

27. oktober 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

193 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Opbakningen og forventningerne til transportmessen er store.

 

Opbakningen til Transport 2023 er stor. Det samme er forventningerne.

 

Blandt udstillerne finder man Sawo, der leverer lasthåndteringsudstyr og er messens - foreløbig - største udstiller med flere tusinde standkvadratmeter fordelt både inden- og udendørs. Sawo har været med siden messens begyndelse i 1988, og det er der en særlig årsag til, lyder det.

 

- Kort sagt er det en rigtig god investering for os at udstille på Transport, og derfor er vi selvfølgelig med igen i 2023, fortæller bestyrelsesformand i Sawo, Ivan Chrost.

 

- Det giver stor værdi for os på flere niveauer og er en unik mulighed for at mødes bredt med kollegaer og kunder fra den samlede transportbranche, hvilket er vigtigt - særligt efter en krisetid med begrænsninger. Vi ser ekstremt meget frem til at vise sortimentet frem og bruger anledningen til at medbringe verdensnyheder inden for stort set alle vores produktkategorier.

Også hos franske Renault Trucks sættes alle sejl ind på forårets messedeltagelse, og commercial manager Claus Rieland lover ekstraordinære overraskelser på det 600 kvadratmeter store standområde, der blev sikret med mere end et år til messestart.

 

- Frankrig kommer til Herning med fuld udblæsning, og uden at røbe for meget kan jeg sige, at vi vender udstillingsformatet på hovedet. Transport-messen er det perfekte udstillingsvindue og branchens ansigt udadtil. Messen besøges af kunder og samarbejdspartnere fra hele Danmark, og derfor er den højt prioriteret for os, siger Claus Rieland og tilføjer:

 

- Samtidig går vi langt for at ramme bredt og henvende os til de unge og potentielle nye medlemmer af transportbranchen. Branchens fremtid bliver skabt på Transport 2023. Vi er rigtig spændte og glæder os til at vise vores franske familie frem for danskerne.

Hos MCH A/S glæder man sig over den brede interesse, der opleves fra alle grene af transportbranchen.

 

- Vi kan igen i år konstatere, at leverandører på tværs af branchen ønsker at være med på Transport-messen i Herning, og det gælder såvel danske som udenlandske. Standområderne rundt i messehallerne er allerede ved at være godt fyldte, og vi glæder os til at kunne præsentere en bredt funderet fagmesse for de besøgende, siger Lars Medom, projektleder i Salg hos MCH A/S.

 

Transport 2023 arrangeres af MCH Messecenter Herning i samarbejde med ATL - Transportens arbejdsgivere, AutoBranchen Danmark, Dansk PersonTransport, Danske Speditører, De Danske Bilimportører, DI Transport, DTL - Danske Vognmænd, Foreningen af Vognimportører i Danmark, ITD og 3F Transportgruppen.

Transport 2023 finder sted 20-22. april i MCH Messecenter Herning.

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk