Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Stor-vognmand skifter navn

Søgeord:

19. maj 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

864 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Dania Trucking er blevet til Dania Connect.

 

I 1976 udskilte skibsagenturet Thor Jørgensen sin kørselsafdeling i selskabet Dania Trucking A/S. De seneste par år har virksomheden imidlertid gennemgået en transformation, der har fået de nuværende ejere til at skifte den anden halvdel af firmanavnet. Per 14. maj 2020 er Dania Trucking A/S således blevet til Dania Connect A/S.

 

I de seneste år har de nuværende ejere Frank Kruse-Jensen og Anders Bahn Christiansen transformeret Dania Trucking til en fuldservice kommerciel transportvirksomhed. I dag står de to kompagnoner således i spidsen for virksomheden fra hovedkontoret i det nye Havnecenter på Aarhus Havn.

 

I takt med de senere års udvikling af virksomheden med blandt andet ny teknologi, nye kommercielle strategier og ikke mindst et helt nyt fokus på bæredygtighed stod det dog klart for ejerne, at ”trucking”-delen af det 44 år gamle navn efterhånden rimede temmelig dårligt på virksomhedens virkelighed.

Medejer og direktør Frank Kruse-Jensen fortæller, at man med det nye navn ”Dania Connect” refererer til virksomhedens centrale rolle i transportkæden mellem danske og oversøiske virksomheder.

 

- Som virksomhed har vi altid koncentreret os om at varetage logistikken af skibscontainere enten det første eller det sidste stykke af landtransporten i Danmark, hvilket vil sige mellem havneterminalen og den danske start- eller slutdestination. Vi er med andre ord et vigtigt bindeled mellem vores kunder og resten af verden, forklarer Frank Kruse-Jensen om baggrunden for det nye navn.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com