Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Svensk storhavn får ny direktør

Søgeord:

6. december 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

175 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Magdalena Bosson er Ports of Stockholms nye administrerende direktør.

 

1. december udnævnte Stockholms Hamn AB's bestyrelse Magdalena Bosson som selskabets administrerende direktør. Magdalena har stor erfaring fra sine tidligere roller, som omfatter transportafdelingsdirektør i Stockholms byråd, administrerende direktør i Familjebostäder, viceamtsguvernør i Stockholms länsstyrelse, Huddinge kommunes vicedirektør og senest som direktør i Stockholm Kommune.

 

- Jeg er meget glad for at kunne meddele, at Magdalena Bosson bliver administrerende direktør for Ports of Stockholm. Hun har en eminent passende baggrund med stor erfaring med infrastrukturdagsordenen og lede politisk styrede organisationer, siger Clara Lindblom, bestyrelsesformand for Stockholms Havn.

 

- Jeg har fulgt udviklingen af havnene i mine tidligere roller, og jeg er meget glad for nu at tage over som administrerende direktør for Ports of Stockholm. At udvikle vital infrastruktur for bæredygtig transport til og fra Stockholm-regionen sammen med vores kunder og kolleger vil være meget givende, siger Magdalena Bosson.

Thomas Andersson, der har været administrerende direktør for Ports of Stockholm i fire år, vil nu overtage posten som administrerende direktør for Stockholms City Development Administration.

 

- Det har været intensive og spændende år. At kunne åbne Stockholm Norvik Port, navigere gennem pandemien og krisetiden samt udvikle forretningen, både gennem vigtige bæredygtighedsprojekter og med nye kunder, har været utroligt tilfredsstillende. En kæmpe tak til alle mine dedikerede kolleger og kunder for så godt samarbejde, siger Thomas Andersson.

 

Thomas Andersson forlader Ports of Stockholm 14. december, hvor Alexandra Lindström, den nuværende finansdirektør i virksomheden, træder ind som midlertidig administrerende direktør indtil 1. januar, hvor Magdalena Bosson tiltræder sin nye stilling.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk