Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

- Tak til Mr. Transport

Søgeord:

10. december 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

340 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Lars William Wesch takker Michael Svane for samarbejdet.

 

Kommentar af Lars William Wesch, direktør i ATL.

 

”I sidste uge var jeg blandt de mange, som sagde tak til DI Transports afgående direktør Michael Svane. Det blev et tak for et godt samarbejde og for hans mangeårige indsats for branchen.

 

DI Transport og ATL har et tæt og stærkt koordineret samarbejde. Målet er at give virksomhederne inden for vejgodstransporten gode vilkår og den service, som de har brug for. Det samarbejde ligger i et godt og fast spor og fortsætter selvfølgelig.

 

Med Michael Svane som direktør har DI haft en meget synlig transportpolitik, og han har som person spillet en central rolle ved alle store transportaftaler i de seneste mange år.

Det gælder aftaler om infrastruktur og forskellige former for transportlovgivning, og når der skal findes en løsning på de store udfordringer, der løbende møder branchens virksomheder. Det betyder, at man som transportvirksomhed i DI får både rådgivning om overenskomstforhold, arbejdsmiljø og transportlovgivning – og erhvervspolitisk indflydelse.

 

Som medlem af Dansk Industri har ATL den bedst tænkelige politiske platform til at sikre virksomhederne den indflydelse, de har så stærkt brug for. Det gælder inden for områder som grøn omstilling, arbejdskraft, corona-politik, EU’s vejpakke, affaldsregulering, uddannelse og meget mere. Oveni har vi gennem DI Transport en stærk stemme, der dagligt arbejder for at sikre gode transportpolitiske rammevilkår, og som kan tale for hele transportsektoren.

Tak til Michael Svane for godt samarbejde og for en stor indsats for branchen”.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk

Ret cookie-samtykke