Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Terminalekspert ny direktør i Hamborg

Søgeord:

22. oktober 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

185 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Nils Kemme forfremmes hos Hamburg Port Consulting.

 

Nils Kemme er udnævnt til administrerende direktør for HPC Hamburg Port Consulting. Hans udnævnelse, der trådte i kraft i september, fuldender HPC’s dobbelte lederskab med erfarne eksperter fremmet fra egne rækker. Nils Kemme har arbejdet hos HPC i et årti i forskellige lederstillinger. Sammen med selskabets anden administrerende direktør Suheil Mahayni vil han drive den videre udvikling af konsulentydelser og digitale løsninger til den globale havne- og logistikindustri.

 

Nils Kemme har været tæt forbundet med terminaloperationer siden universitetstiden. Som erhvervsøkonom med speciale i logistik forskede han i optimering af Automated Guided Vehicles (AGV) på Container Terminal Altenwerder, en del af HHLA Group, og skrev sin doktorgrad om simuleringsbaseret planlægning og optimering af containerterminaler.

Som terminalplanlægger hos HPC har han udviklet talrige planlægnings- og optimeringsprojekter rettet mod driftseffektivitet og har etableret HPC’s egen simuleringsafdeling. Med sit team har han med succes implementeret mere end 40 sådanne simuleringsprojekter. Derudover har Nils Kemme bragt væsentlige funktioner i fokus inden for bæredygtighed og elektrificering af udstyr.

 

- Med Nils Kemme har vi fået en anerkendt ekspert i branchen samt en selvsikker leder, siger Suheil Mahayni.

 

- Som insider er han også meget fortrolig med DNA'et fra virksomhederne i vores koncern. Jeg ser virkelig frem til vores samarbejde. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com