Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Tidligere SAS-chef er ny direktør i Aalborg Lufthavn

Søgeord:

18. november 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

290 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Niels Hemmingsen har en fortid i det civile såvel som fra Flyvevåbnet.

 

Niels Hemmingsen bliver manden, der overtager efter Søren Svendsen som lufthavnsdirektør i Aalborg Lufthavn.

 

Niels Hemmingsen gjorde tjeneste i Flyvevåbenet som major indtil 2001, og herefter i perioden 2001-2009 var han ansat hos SAS, senest i rollen som Vice President, COO, i Danmark. Siden 2011 har han bestredet en stilling, som COO hos Boozt.com, der i 2017 blev børsnoteret på den svenske NASDAQ. I juni 2019 vendte han hjem til Danmark, og flyttede i den forbindelse til Aalborg.

 

- Jeg glæder mig til at komme i gang. Det bliver spændende og en meget interessant udfordring at være med til at løfte Aalborg Lufthavn tilbage til og bygge videre på den vækst og løbende serviceudvikling, der har præget lufthavnen i mange år. Regionen står over for mange udfordringer her mod udgangen af 2020, og lufthavnen har en vigtig rolle med at generere bedst mulig infrastruktur ind og ud af regionen til gavn for borgere, erhverv og turister. Der åbner sig desuden gode muligheder med togene, der skal køre til og fra lufthavnen – og jeg vil arbejde for at være klar til kundernes fortsatte tilbagevenden med et solidt og over tid øget tilbud til dem, siger Niels Hemmingsen.

Det var en enig bestyrelse, der efter et forløb med mange kvalificerede kandidater pegede på Niels Hemmingsen som ny lufthavnsdirektør.

 

- Jeg er yderst tilfreds med, at det er lykkedes Aalborg Lufthavn at tiltrække en kapacitet som Niels Hemmingsen til at tage over efter Søren Svendsen, siger Thomas Kastrup-Larsen, bestyrelsesformand i Aalborg Lufthavn.

 

- Det har været et stort ønske at finde en kandidat, der kan kombinere centrale kompetencer inden for luftfart, med erfaring og succes fra anden forbrugerorienteret branche. Han har således en solid erfaring fra SAS og Boozt.com. Vi forventer, at vi med Niels Hemmingsen ved roret er klar til at vækste på vej ud af coronakrisen til glæde for hele Nordjylland. Niels Hemmingsen er visionær, en people person med stort fokus på kundens serviceoplevelse og på at udvikle forretningen. Niels bliver en gevinst for Aalborg Lufthavn og dermed også for nordjyderne, fortsætter bestyrelsesformanden. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk