Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

TIP kaster sig over lastbiler

Søgeord:

12. maj 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

256 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Trailer-leasingselskabet tilbyder nu også leasing og udlejning af trækkere.

 

TIP tilbyder nu også leasing og udlejning af lastbiler i Danmark, Sverige og Norge. Med overtagelsen af PEMA i Danmark og Sverige i 2020 fulgte en større flåde af lastbiler med, idet PEMA igennem længere tid også havde lastbiler i deres produktportefølje.

 

- Derfor har det været et naturligt skridt for os i TIP at bygge videre på dette, siger Christian Hatting Petersen, vice president Nordic, TIP.

 

- Lastbiler komplimenterer vores nuværende udbud af trailere, tanktrailere og andet specialudstyr særdeles godt og hænger rigtig godt sammen med vores fremtidige vækststrategi. Herudover er det en klar fordel for mange af vores kunder, at de nu har mulighed for at have én leverandør af udstyr i stedet for flere.

TIP har samarbejdsaftaler med de fleste store lastbilsproducenter og kan derfor tilbyde et bredt produktudvalg, herunder også lastvognsopbygninger. De tilbyder alt fra korttidsleje til længere leasingaftaler alt efter, hvad der passer ind i kundens forretningsmodel. En af de største fordele for kunderne er, at de via operationel leasing kender deres faste omkostninger på flåden og dermed kan budgettere med disse, lyder det fra TIP.

 

En af de kunder, der allerede i dag leaser både lastbiler og trailere hos TIP, er H. Daugaard Customized Logistics.

 

- Vores virksomhed opererer i en branche, hvor det ofte går stærkt, og derfor kan der være behov for hurtige justeringer af vores flåde. Her er TIP den helt rigtige samarbejdspartner for os, idet de netop hjælper os med at sikre en moderne og fleksibel flåde på både lastbiler og trailere, siger Palle Albertsen, fleet manager hos H. Daugaard Customized Logistics om valget af netop TIP som leverandør af både lastbiler og trailere. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk