Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

TIP: Ny VP i Med-regionen

Søgeord:

19. januar 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

611 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Frédéric Notté forfremmes.

 

TIP Trailer Services udnævner Frédéric Notté som ny vicepræsident for Middelhavsregionen, der i denne forbindelse omfatter Spanien, Frankrig og Italien.

 

Frédéric Notté er udnævnt til vicepræsident med virkning fra 1. januar 2021 efter at have været assisterende vicepræsident siden 2015. Regionen med hovedkontor i Le Plessis Paté i det sydlige Paris og repræsenterer i alt 24 værksteder. Regionen har en diversificeret flåde på omkring 8.000 sættevogne, tankskibe, affaldstankskibe og elektriske køretøjer til at betjene kunderne på den sidste milelevering. Derudover er mere end 5.000 kundeejede aktiver under kontraktvedligeholdelse og reparation.

 

- Efter et års overgang med Didier Felice er jeg stolt over at tage ledelsen for TIP i Med-regionen. Jeg ser frem til vores kommende udfordringer mod en mere diversificeret og forbundet flåde, siger Frédéric Notté.

Frédéric Notté bringer et væld af erfaring til rollen. Han startede sin karriere inden for ingeniørarbejde og overtog derefter lederroller i GE Capital IT Solutions og andre it-virksomheder. I disse stillinger ledede han store it-outsourcingprojekter. Frédéric Notté kom til TIP i 2007 som driftsdirektør for Frankrig og blev driftsdirektør for Med-regionen i 2009. Han blev forfremmet som vicepræsident i 2015. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk