Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

To nye i bestyrelsen for VEJ-EU

Søgeord:

30. november 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

231 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Vejdirektoratet og kommunerne udpeger nye medlemmer.

 

VEJ-EU er en selvstændig forening dannet af vejsektoren. Bestyrelsen er sammensat af repræsentanter for Vejdirektoratet, Kommunernes Landsforening, DI Dansk Byggeri, Asfaltindustrien, Foreningen af Rådgivende Ingeniører og Ingeniørskolernes Lærerforening for Vej- og Trafikteknik (ILVT).

 

Vejsektorens efteruddannelser i VEJ-EU er dermed ledet af en bestyrelse udpeget blandt foreningens medlemmer. Der er nu kommet to nye medlemmer af bestyrelsen.

 

Ny i bestyrelsen er specialkonsulent Helle Schou, som har været trafikingeniør i Roskilde Kommune i ti år. Hun arbejder i kommunens afdeling for Veje og Grønne områder, hvor opgaverne spænder bredt fra overordnet planlægning, til anlæg og drift inden for trafikområdet. Hun vil fremover beklæde en af KL’s tre poster i bestyrelsen. Hun er desuden medlem af bestyrelsen for KVF - Kommunal Vejteknisk Forening.

Vejdirektoratet har udpeget afdelingsleder Niels Agerholm som det andet af to medlemmer af bestyrelsen. Niels Agerholm er tilknyttet Vejdirektoratets Planlægnings- og Myndighedsafdeling i Aalborg og kom til Vejdirektoratet i 2020 fra Aalborg Universitet, hvor han har forsket og undervist i mere end 14 år. Han har tidligere siddet i bestyrelsen som repræsentant for underviserne inden for vejområdet.

 

Carsten Leth, KL, og Gitte Hoeg, Vejdirektoratet, udtræder af bestyrelsen.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk