Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Tomé er ny topchef i UPS

Søgeord:

17. marts 2020  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

210 gange

Læses i øjeblikket af:

0

David Abney siger farvel efter 46 år i selskabet.

 

Bestyrelsen i verdens største kurerselskab, amerikanske UPS – United Parcel Services, har ansat Carol Tomé som selskabets nye administrerende direktør med effekt fra 1. juni 2020.

 

William Johnson, Lead Independent Director hos UPS:

 

- Efter en streng udvælgelsesproces, der involverede både interne og eksterne konsulenter, var Carol det klare valg. Hun er en af de mest respekterede og talentfulde ledere i amerikansk erhverv, og hun har bevist sit værd med at drive vækst i en global organisation, maksimere aktionærværdien, udvikle talent og med succes at eksekvere strategiske prioriteter, siger William Johnson.

 

David Abney, nuværende administrerende direktør og bestyrelsesformand, fortsætter som specialkonsulent i UPS indtil udgangen af 2020 – efter hele 46 år i selskabet.

- UPS har været en af mit livs lidenskaber og gennem UPS har jeg kunnet leve ”den amerikanske drøm”. Jeg er stolt over at have arbejdet med UPS’er om at forberede dette fantastiske selskab til de næste 100 år. Jeg er overbevist om, at UPS’ ledelse evner at udføre strategien i fremtiden. Dette er det rigtige tidspunkt for mig at give stafetten videre. Jeg er meget glad for Carol, og jeg ved, at hun er den rette til at lede virksomheden. Hun forstår UPS’ kultur og værdier, er en strategisk leder og har en ”kunden-først” tankegang, siger David Abney.

 

Carol Tomé bliver den 12. administrerende direktør i UPS’ 113 år lange historie.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk