Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny Leman-direktør fra egne rækker

Søgeord:

3. juni 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

1882 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Jesper Autzen overtager som topchef for Leman Danmark.

 

Med virkning fra 1. juni 2021 er Jesper Autzen tiltrådt som ny administrerende direktør for transportkoncernen Lemans danske selskab.

 

Jesper Autzen kommer fra selskabets egne rækker som koncernansvarlig for Lemans globale Road- og Pharmaforretning.

 

- Jesper har de seneste år været en del af Leman-gruppens topledelse og med over 25 års anciennitet fra Leman og Dan Cargo, som i dag er en del af Leman-koncernen, er Jesper det rette valg. Det er derfor et naturligt skridt for Leman, at Jesper nu tiltræder som dansk CEO, siger Ole Ringheim, der netop er indtrådt i rollen som konstitueret CEO for Leman Group i stedet for Thomas Krøyer, der officielt fratrådte sin stilling som både Group CEO og dansk direktør i Leman 31. maj.

Jesper Autzens chefstol i den globale organisation bliver i stedet besat af Michael Marnfeld, der tiltræder stillingen som koncernansvarlig for Lemans globale Road og Pharmadivision. Michael Marnfeld er ligesom Jesper Autzen fundet i egne rækker, da han tidligere har varetaget rollen som ansvarlig for den svenske Road-forretning.

 

- Jeg glæder mig til samarbejdet med såvel Jesper som Michael, som begge kender Leman ind til benet. De er begge enormt dygtige og respekterede her i organisationen, og jeg er derfor ikke i tvivl om, at de fortsat vil være en stor gevinst for Leman, slutter Ole Ringheim. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk