Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Transport 2019 slår rekord

Søgeord:

5. marts 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

1415 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Flere udstillere end nogensinde før.

 

Flere end 360 udstillere fra 13 lande står klar, når Transport 2019 slår dørene op til Skandinaviens største fagmesse for transportbranchen 21. – 23. marts. Det er lig med det højeste antal udstillere nogensinde.

 

- Vi er glade for den enormt store og solide opbakning til Transport 2019. Med hele branchens opbakning bliver det en stærk transportmesse med høj faglig kvalitet, der kan inspirere og skabe kontakter, siger Nikolaj Jørgensen, projektleder for Transport 2019.

Alle importører med

Alle syv lastbilimportører bakker op om Transport 2019. En af importørerne er DAF Trucks Danmark A/S.

 

- Transportmessen er den eneste messe, vi som importør deltager på i Danmark, og der er også opbakning fra alle vores forhandlere landet over. Messen samler hele branchen, og det optimerer oplevelsen for de besøgende. Det har en stor betydning, at Transport 2019 er et komplet billede af vores branche. Desuden giver messen os en værdifuld synlighed og en unik mulighed for at komme i dialog med både underleverandører, eksisterende og nye kunder, siger Rita M. Hansen, marketingchef for DAF Trucks Danmark A/S.

 

IVECO Danmark A/S sætter også fokus på bæredygtig transport, og ifølge Nordic Sustainability Manager hos IVECO Danmark A/S, Morten Iversen, er transportmessen et vigtigt udstillingsvindue:

- På Transport 2019 kommer der en masse relevante branchefolk, lige fra indkøbere og brugere til beslutningstagere. Dem vil vi gerne i dialog med, og den absolut bedste måde er at møde dem ansigt til ansigt. På Nordens største transportmesse er vores klare fokus at vise, at skal man køre langt og tungt, behøver man ikke gå ned på komfort for at køre bæredygtigt. De besøgende får derfor mulighed for at se vores produkter og så at sige sparke til dækkene og opleve produkterne i virkeligheden, siger han.

Rekordmange aktiviteter

Alle 14 haller tages i brug på Transport 2019, der byder på rekordmange aktiviteter, herunder konferencerne Grøn Transport og Logistik 2019, et nyt innovationsområde med blandt andet droner og fokus på selvkørende teknologi, Show Trucks, Årets Opbygning, Lastbiler for Børn, Danmarks Sikreste Lastbil, Scania Driver Competitions, DM for transportlærlinge, RC Trucks, veteranlastbiler og meget mere.

 

På Transport 2017 var der 325 udstillere, mens messen i 2015 bød på 247 udstillere. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk