Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Transport-koryfæ i flot jubilæum

Søgeord:

2. marts 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

454 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Mogens Therkelsen kan fejre 50 års forretningsjubilæum.

 

Redaktionen har modtaget følgende tekst fra transportvirksomheden H. P. Therkelsen i forbindelse med Mogens Therkelsens 50 års jubilæum:

 

”Selv om Mogens siden oktober 2020 ikke været aktiv i den daglige drift af HPT, sidder han fortsat som formand for bestyrelsen. Da han således langt fra har afsluttet sit aktive forretningsliv, kan han fejre intet mindre end sit 50 års forretningsjubilæum i dag.

 

De seneste 50 år har budt på mange oplevelser. Mogens trådte ind i familiefirmaet som 3. generation, der dengang var noget af en ”blandet landhandel”. Fra industrigods, byggematerialer o.l. blev det – med Mogens ved roret – i starten af 90-erne besluttet, at virksomheden fremover skulle specialisere sig på transport af temperaturkrævende fødevarer. Den beslutning må man vel sige, har været den helt rette, idet HPT i dag hører til blandt eksperterne inden for området.

Ved siden af sin meget aktive ledelse af HPT har Mogens gennem hele karrieren prioriteret tid til deltagelse i den transportpolitiske debat i Danmark. Det førte i 2007 til, at han blev udnævnt til Ridder af Dannebrog af Hendes Majestæt Dronning Margrethe 2. Mogens har også altid haft et stort hjerte for det lokale og den helt specielle kultur, som vi har her i Grænselandet. Hvad finder han mon på som det næste?

 

Dagen i dag blev fejret på en særdeles corona-venlig måde – med kage, håndsprit og gratulationer på afstand. Hele huset glæder sig derfor til en festlig reception, når først omstændighederne tillader det igen. Dét har Mogens da fortjent!”.

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk