Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Transport Øst 2020 bliver virtuel

Søgeord:

25. juni 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

509 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Det har ikke været muligt at holde den fysiske udgave af transportmessen.

 

Verden er som bekendt en anden i 2020, og Danske Transport Medier har derfor måttet erkende, at det ikke kan lade sig gøre at afholde Transport Øst i Greve 5.-6. september.

 

- Hos Danske Transport Medier har vi overvejet og undersøgt flere alternativer i forhold til tid og sted – men har ikke fundet nogen løsning, som på tilfredsstillende vis vil kunne skabe de samme gode rammer om en messe, som vi er vant til. Derfor har vi desværre truffet den beslutning, at der ikke bliver nogen fysisk udgave af Transport Øst i 2020, siger Jeanette Routhe, administrerende direktør i Danske Transport Medier.

 

Det betyder dog ikke, at al aktivitet om Transport Øst 2020 er lagt i skuffen – langt fra. Via mediehusets forskellige medier og platforme vil Danske Transport Medier sætte alt ind på at give udstillerne plads og synlighed både på tryk og som en ”virtuel messe” – når det nu ikke kan blive på udstillingsområdet.

Det kommer til at ske gennem den traditionelle Transport Øst-avis, ligesom der vil være en række nye online tiltag for udstillere og publikum – både på transportøst.dk, samt blandt andet på lastbilmagasinet.dk. Her vil der i tiden omkring det planlagte tidspunkt for messen i stedet være en række opslag, film og indslag fra udstillere, som på denne måde vil præsentere sig selv og deres produkter virtuelt – på bedst mulige ”Covid-19-måde” her i 2020.

 

- Det bliver ikke helt det samme, men på den måde kan vi alligevel holde Transport Øst-ånden lidt i hævd her i 2020. Og vi vender stærkt tilbage i 2021 med vores Transport Øst i Greve den første weekend i september, fastslår Jeanette Routhe.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk