Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Transportfond med fokus på snebroer, chaufførmangel og ESG

Søgeord:

16. september 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

168 gange

Læses i øjeblikket af:

0

FDE Fonden forlænger ekstraordinært ansøgningsfristen.

 

FDE Fonden søger endnu en gang projekter, den kan støtte økonomisk.

 

Men denne gang er to ting anderledes.

 

For det første er fristen for indsendelse af ansøgninger ekstraordinært forlænget til 10. oktober 2022. Herudover har FDE Fonden denne gang særlig fokus på signaturprojekter, hvor der kan søges støtte på områderne: ”Snebroer - støtte til opførelse af offentligt tilgængelige snebroer på transportknudepunkter eller på relevante uddannelsesinstitutioner. Chaufførmangel - større projekter eller initiativer, der kan fremme udbuddet af chauffører. ESG (Environment (miljø), Social (samfund) og Governance (ledelse)) - større projekter og initiativer, der kan fremme udbredelsen af ESG-tiltag i transportbranchen”.

 

Herudover kan der også ansøges og gives støtte til fondens sædvanlige hovedområder, som er forskning og innovation, videnspredning og uddannelse, færdselssikkerhed, erhvervets image og historie samt socialt.

På fondens hjemmeside www.fdefonden.dk fremgår, hvilke forhold der generelt lægges vægt på ved vurdering af ansøgninger.

 

Ansøgninger indsendes via fondens hjemmeside www.fdefonden.dk og skal være indsendt senest 10. oktober 2022. På hjemmesiden kan man se, hvad der tidligere er ydet støtte til.

 

Bestyrelsen forventer, at der kan udsendes svar på ansøgningerne i første halvdel af december 2022.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk