Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Tronskifte hos logistikgigant

Søgeord:

24. november 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

505 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Stefan Paul rykker op fra selskabets egne rækker.

 

Bestyrelsen i schweiziske Kuehne + Nagel har peget på Stefan Paul som koncernens nye administrerende direktør.

 

Paul overtager med virkning fra 1. august 2022 stillingen som topchef fra Detlef Trefzger, der træder tilbage af private årsager.

 

Stefan Paul er tysk statsborger og har været medlem af Kuehne + Nagel Management Board siden 2013, i øjeblikket ansvarlig for vejlogistik og salg. Han startede sin karriere hos Kuehne + Nagel i 1990. Mellem 1997 og 2013 havde han lederstillinger hos forskellige logistikvirksomheder i blandt andet Tyskland og Storbritannien. I 2013 vendte Stefan Paul tilbage til Kuehne + Nagel, hvor han påtog sig ansvaret for alle Road Logistics aktiviteter og var i stand til at udvide og globalisere forretningen og samtidig øge lønsomheden. Senere overtog han også ansvaret for globalt salg i ledelsesteamet, lyder det i en skriftlig meddelelse.

Joerg Wolle, bestyrelsesformand i Kuehne + Nagel International AG, udtaler:

 

- Et af Kuehne + Nagels principper er langsigtet virksomhedsudvikling, som frem for alt omfatter successionsplanlægning for lederstillinger. I lyset af virksomhedens meget succesfulde præstation ligger fokus derved på at sikre kontinuitet. Med udnævnelsen af Stefan Paul som CEO vil den globale strategi og virksomhedskultur blive fastholdt. Bestyrelsen har i mange år haft stor agtelse for Stefan Paul og anser ham for at være en fremragende leder for virksomhedens fremtid. Derfor er vi glade for at have kunnet udpege denne afgørende stilling inde fra vores topledelse. Vi vil gerne allerede nu benytte lejligheden til at takke Trefzger for hans ledelse gennem de seneste år. Sammen med sit ledelsesteam er det lykkedes ham at udvikle Kuehne + Nagel og opnå fremragende resultater, siger Wolle.

Kuehne + Nagel koncernen beskæftiger over 76.000 ansatte på 1.400 lokationer i flere end 100 lande. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com