Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

TUR søger kandidater

Søgeord:

11. juli 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

499 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Efterlyser indstillinger til uddannelsespris.

 

TUR – Transporterhvervets Uddannelser indkalder nu kandidater til TUR’s Uddannelsespris. Prisen, som uddeles en gang årligt, er oprettet for at hædre enkeltpersoner eller institutioner, der med nytænkning og engagement har ydet en særlig indsats for udvikling af faglige uddannelser.

 

Med TUR’s uddannelsespris sættes der fokus på initiativer, der bidrager til udviklingen af de faglige uddannelser med særlig vægt på uddannelse af personer og grupper, der normalt er kortuddannede, og som ikke har særlige traditioner for kompetenceudvikling via uddannelse.

 

- Det er vigtigt, at vi som samfund har fokus på uddannelse. For det er uddannelse, der medvirker til, at vi har et så velstående samfund som det danske. Derfor ønsker vi i TUR også inden for vores uddannelsesområde at anerkende dem, som engagerer sig i transporterhvervets uddannelser og gør en forskel, siger Pernille Hedin, sekretariatschef i TUR.

Den særlige indsats kan tillige være rettet mod at højne status for faglig uddannelse, lyder det.

 

- Det er vigtigt, at vi inden for transportbranchen kan tænke i nye baner, og derfor skal vi også sørge for at hylde dem, der ser nye muligheder og bidrager til at udvikle transportbranchen og deres medarbejdere, så vi er på forkant med udviklingen og sørger for en høj faglighed i branchen, tilføjer Pernille Hedin.

 

Indstillinger til TUR’s Uddannelsespris skal være TUR i hænde senest 5. august kl. 12.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com