Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

TUR søger transportlærlinge

Søgeord:

23. august 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

176 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Lærlinge skal udgøre transportuddannelsernes ambassadørkorps.

 

TUR søger netop nu lærlinge til transportuddannelsernes ambassadørkorps og har brug for hjælp fra skolerne til at finde de rette kandidater.

 

Ambassadørindsatsen 2022/2023 er netop sparket i gang, og TUR er i fuld gang med at rekruttere engagerede transportlærlinge til korpset, som det næste års tid skal agere transportuddannelsernes ansigt udadtil.

 

For at løfte opgaven har TUR brug for skolernes hjælp til at finde de rette kandidater, der ikke kun besidder de rette kompetencer til at klare opgaven, men også har lyst til at gå forrest, lyder det.

 

Ambassadørholdet løber fra oktober 2022 til oktober 2023, hvor et hold bestående af cirka 10 lærlinge skal repræsentere transportuddannelserne på TUR’s sociale mediekanaler. Herudover skal ambassadørerne løbende besøge grundskoler rundt om i landet, hvor de skal holde oplæg for unge om deres vej ind i transportbranchen.

”For at blive en god ambassadør er det vigtigt, at eleverne har lyst til at dele ud af erfaringer og oplevelser fra sin skole eller arbejdsplads. Herudover er det vigtigt, at de er stolte af deres uddannelsesvalg, har gåpåmod, ikke er bange for at optræde på de sociale medier og foran forsamlinger og er medlemmer af 3F”, lyder det fra TUR, der opfordrer til at søge på TUR’s hjemmeside for yderligere information.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk