Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

TUR udskyder frist til Uddannelsespris

Søgeord:

8. august 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

482 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Forslag skal være TUR i hænde 14. august.

 

TUR – Transporterhvervets Uddannelser udskyder nu den oprindelige tidsfrist for indstilling af kandidater til TUR’s Uddannelsespris med én uge til 14. august.

 

Prisen, som uddeles én gang årligt, er oprettet for at hædre enkeltpersoner eller institutioner, der bidrager til udviklingen af de faglige uddannelser med særlig vægt på uddannelse af personer og grupper, der normalt er kortuddannede, og som ikke har særlige traditioner for kompetenceudvikling via uddannelse.

 

- Det er vigtigt, at vi som samfund har fokus på uddannelse. For det er uddannelse, der medvirker til, at vi har et så velstående samfund som det danske. Derfor ønsker vi i TUR også inden for vores uddannelsesområde at anerkende dem, som engagerer sig i transporterhvervets uddannelser og gør en forskel, siger Pernille Hedin, sekretariatschef i TUR, og fortsætter:

- Det kan for eksempel være en virksomhed, en medarbejder, en uddannelsesvejleder eller en faglærer. Det springende punkt er, at det er en person, eller en institution, der har vist et særligt engagement i forhold til uddannelsesområdet, og som har taget initiativ til at sikre faglighed til gavn for både den enkelte og branchen som en helhed, siger Pernille Hedin.

 

For at blive taget i betragtning skal indstillinger være TUR i hænde senest onsdag den 14. august kl. 12.00. Prismodtagerne offentliggøres i forbindelse med TUR’s strategikonference den 12. september 2019 i København.

 

/anga

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk