Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ung fynbo er årets transportlærling

Søgeord:

5. november 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

244 gange

Læses i øjeblikket af:

0

ATL hylder branchens kommende medarbejdere.

 

Han er en dygtig chauffør, der brænder for sit fag. Han tager gerne nye opgaver og lærer hurtigt. Han er en vellidt person og en god kollega. 21-årige Anton Hertz Bruun Dyremose, der er uddannet hos Alex Andersen Ølund A/S i Odense, er en værdig modtager af transportens lærlingepris 2020.

 

Således lyder ordene fra ATL, der netop har udnævnt prisen som Årets Transportlærling til den unge fynbo.

 

Prisuddelingen skulle egentlig have fundet sted på ATL’s årsdag i foråret, men som så meget andet spændte virusset ben for arrangementet.

 

- Vi skal have mange flere ind i branchen. Derfor er det afgørende for os at hylde de unge elever og lærlinge, der vælger en karrierevej inden for transport og logistik, siger ATL’s direktør, Lars William Wesch.

ATL’s medlemmer har indstillet elever og lærlinge til priserne, og efterfølgende har en dommerkomité udpeget årets vindere, der foruden æren overrækkes en skulptur designet af guldsmed Nicolai Appel.

 

Dommerne giver denne begrundelse for, at prisen som årets transportlærling i år går til Anton Hertz Bruun Dyremose:

 

- Han viste allerede tidligt i uddannelsesforløbet, at han brænder for sit fag og samtidig gennem en stor indsats har udviklet sig til en dygtig chauffør. Han er typen, der ikke er bange for at påtage sig nye opgaver og som samtidig hurtigt lærer at håndtere dem. Anton er samtidig en vellidt person, som både blandt kammerater under uddannelsen og nu i job som chauffør udviser stor kollegialitet. Han tager hånd om andre og løfter gerne en eller flere kollegaer, lyder det fra dommerkomitéen, der i år bestod af formand for Rådet for de grundlæggende erhvervsrettede uddannelser samt adm. direktør for Tænketanken DEA, Stina Vrang Elias, administrerende direktør for SkillsDenmark, Simon Neergaard-Holm og formand for Erhvervsskolernes Elevorganisation, Anton Bay Hansen. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk