Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Vehco overtager Framelogic

Søgeord:

6. september 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

444 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Styrker tilstedeværelsen i Polen. 

 

Flådestyringsudbyderen Vehco, der er en del af AddSecure-gruppen, overtager Framelogic, en førende polsk leverandør af flådestyringsløsninger. 

 

Som et resultat af overtagelsen styrker Vehco sin tilstedeværelse i Polen og tager et strategisk skridt imod positionen som en førende leverandør blandt leverandører af flåde- og transportstyringsløsninger i Europa, lyder det fra selskabet. 

 

- Vi er glade for at byde Framelogic velkommen til Vehco-familien. Framelogic har opbygget et stærkt team af specialister og skabt fantastiske løsninger baseret på de nyeste teknologier. Begge virksomheder kan nu bruge deres erfaring og søge yderligere synergi. Vores kunder vil uden tvivl drage fordel af at være i stand til at vælge fra en bredere portefølje af løsninger og vores fælles erfaring, siger Johan Frilund, administrerende direktør for Vehco. 

Siden sidste år, da AddSecure overtog Vehco, har virksomheden aktivt implementeret sin strategi for dynamisk vækst og vision om at stræbe efter at blive en førende leverandør af løsninger til flådestyring i Europa. Med overtagelsen af Framelogic vil Vehco fremskynde sin vækst og udvide sit tilbud med nye løsninger. For Framelogic er erhvervelsen en mulighed for at tilslutte sig en stor europæisk leverandør og få adgang til Vehcos innovative viden og erfaring inden for it-systemer til køretøjsflådestyring. 

 

- Det er meget spændende for os, at vi kan blive medlem af Vehco og være en del af deres ekspansive rejse. Overtagelsen vil skabe nye muligheder for markedsinnovationer og hjælpe med at opnå den formodede vækst og forretningsskala. Det er til gavn af vores kunder, som får en stærk portefølje af løsninger og adgang til erfaring af hele Vehco-gruppen, siger Michał Szprynger, administrerende direktør for Framelogic. 

- Overtagelsen giver begge virksomheder mulighed for markant at styrke deres markedsposition. Vehco og Framelogic supplerer hinanden og vil bestræbe sig på at blive en førende leverandør af FMS- og TMS-løsninger i Europa sammen, siger Stefan Albertsson, administrerende direktør for AddSecure. 

 

Framelogic vil fortsat blive styret som et uafhængigt selskab og vil bevare sit brand. Michał Szprynger vil blive medlem af Vehcos udvidede ledelse og rapportere direkte til den administrerende direktør, Johan Frilund./anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com