Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Vej-messe får ny, stærk partner

Søgeord:

24. november 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

168 gange

Læses i øjeblikket af:

0

VEJ-EU træder til som partner for Vejsektordagen.

 

VEJ-EU har aftalt at træde til som ny partner for Vejsektordagen, og vil derfor være med til at styrke organisationen sammen med Sikre Veje og Teknologisk Institut.

 

Vejsektordagen er en specialmesse, der afspejler en branche, hvor udstyr og teknologi spiller en stor rolle. Det er derfor en vigtig dag for alle aktører inden for vejbygning og trafiksikkerhed, som her for mulighed for at interagere med et interesseret publikum.

 

- Vi har i VEJ-EU valgt at gå med som partner, da vi synes, at Vejsektordagen tjener et vigtigt og evigt aktuelt formål, nemlig at formidle en-til-en, hvad der er på markedet, som kan gøre os dygtigere. Det er brancheviden, som supplerer VEJ-EU's formål, siger sekretariatschef Eva Kartholm, VEJ-EU, som udbyder vejsektorens efteruddannelser.

Med VEJ-EU som partner vil Vejsektordagen få styrket den del af dagen, der, ud over den velkendte messe, nu også rummer en minikonference, hvor deltagerne kan høre både udstillere og andre bidragsydere fortælle om udviklingen i branchen.

 

- Vi håber, at vi kan være med til at give dagen et løft for såvel udstillere som publikum. Med to scener i udstillingsarealet håber vi alle på, at vi i bedste ”folkemødestil” kan bidrage med inspirerende indlæg dagen igennem, siger Eva Kartholm.

 

For vejbranchen er foråret opstart på en travl periode. Årets Vejsektordag bliver den 20. april og bliver derfor en forårsbebuder for branchen.

 

- Det er en vanskelig dag at finde frem til. For det handler naturligvis om at få lov til at vise det ypperste og mest aktuelle materiel og maskiner frem. Men det må jo ikke gå ud over det vigtige arbejde ude på vejene, så vi kan ikke tømme vejene for grej, når sæsonen starter, siger Eva Kartholm.

Interesserede udstillere kan allerede nu booke en stand hos VEJ-EU, som forventer, at der bliver nogle gengangere fra Vejforum. De to arrangementer supplerer hinanden, sådan at Vejforum bliver en konference med en tilhørende messe, mens Vejsektordagen bliver en messe med en tilhørende konference. Man skal altså forstå det sådan, at de faglige indlæg er et supplement til udstillingen, som er det bærende element.

 

- Vi har ofte henvendelser fra virksomheder, som ønsker at udstille stort materiel på Vejforum, men vi må desværre sige nej tak, da Vejforum ligger i december, og det vil være for koldt til udendørs udstillinger – da store maskiner selvfølgelig er ganske pladskrævende. Derfor glæder vi os over, at vi supplerende kan tilbyde vores udstillere denne mulighed for at vise deres materiel og maskiner frem, slutter Eva Kartholm.

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk