Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

- Velkommen til Transport Øst online

Søgeord:

4. september 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

219 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Greve-borgmester sender hilsen til Transport Øst, udstillere og publikum.

 

Lørdag 5. september skulle porten være gået op til den traditionelle Transport Øst-weekend i Greve. Men den fysiske udgave af årets udstilling er desværre lagt i skuffen på grund af coronapandemien. I stedet foregår Transport Øst i år som virtuel messe på en række af Danske Transport Mediers digitale platforme i perioden fra 5.-17. september.

 

Det forhindrer dog ikke Greves borgmester, Pernille Beckmann, i traditionen tro at "åbne" messen - og hun sender her en hilsen til Transport Øst og de udstillere og publikum, som i år ikke kan mødes fysisk i Greve:

 

”For første gang i 10 år er Sjællands årlige transportmesse ikke henlagt til Greve, og når jeg åbner messen, er min tale optaget på forhånd. Sådan ser verden ud i en tid, hvor vi skal lære at håndtere og leve med følgerne af covid-19, og her få uger før messens afholdelse første lørdag i september.

Ikke desto mindre er det med akkurat lige så stor glæde og stolthed, at jeg på Greve Kommunes vegne åbner den traditionsrige fagmesse for transport- og logistikbranchens aktører, og jeg glæder mig til at tage den virtuelle tour rundt på messen og få et indtryk af, hvad der optager jer, som arbejder i branchen.

 

Transport Øst har udviklet sig til et stærkt brand, der samler transportbranchen her i Greve, og det er imponerende, at besøgstallet har været stigende år for år. Messen havde i 2019 60 udstillere, heriblandt alle lastbilimportørerne. Det sætter vi som kommune pris på, også fordi vi kan se, at det har en synlig effekt. Vi oplever, at stadig flere investorer og erhvervsdrivende får øjnene op for, at Greve Kommune er et ideelt sted – og det naturlige valg – at placere store transport- og logistikvirksomheder, fordi Greve ligger lige ud til Køge Bugt Motorvejen, og omkring 20 minutter i bil fra lufthavnen og København.

Vi har en politisk vilje i Greve Kommune til at understøtte transportbranchens fremgang og vækst. Det gør vi ved at skabe de bedste rammer og betingelser for erhvervslivet, og det er vores ambition at understøtte branchens positive udvikling og styrke Greves position som et stærkt og vigtigt handelscentrum og hjemsted for transport- og logistikbranchen. For når det går godt for Greves transport- og logistikvirksomheder, betyder det vækst, udvikling og nye arbejdspladser i kommunen.

 

I Greve Kommune oplever vi en stor interesse fra investorer og virksomheder, der ønsker at flytte aktiviteter til Greve. Eksempelvis har vi igen i året, der er gået, kunnet byde nye store logostikvirksomheder som udbringnings- og transportgiganten Bring, velkommen til Greve Kommune. Virksomhedens 14.000 m2 store og topmoderne byggeri, der er skræddersyet til behovene i specielt logistik-, lager- og transportbranchen, ligger tæt ved Greve Nord afkørsel 27 i den nye erhvervskile mellem Køge Bugt Motorvejen og jernbanen mellem København og Ringsted.

På gensyn til Transport Øst Online.

 

Pernille Beckmann

Borgmester i Greve

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com