Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Vendelbo Speditions grundlægger fylder 80 år

Søgeord:

16. november 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

432 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Kai Bundgaard Madsen grundlagde Vendelbo Spedition i 1971.

 

Vendelbo Spedition A/S grundlægger Kai Bundgaard Madsen kan i dag 16. november 2022 fejre sin 80-års  fødselsdag.

 

Det skriver virksomheden på sin Facebook-side.

 

Kai Bundgaard Madsen startede Vendelbo Spedition tilbage i 1971, og har siden været en uvurderlig del af virksomhedens rejse.

 

»Det lå ikke i kortene, at Kai skulle gå transportvejen, og tilbragte da også en del år på verdenshavene som sømand, en tid Kai elskede og gerne fortæller om.

 

Tilbage i 1971 startede Kai med en enkelt bil, og foretager man et kvantespring frem til 2022, har virksomheden udviklet sig til en moderne virksomhed med mere end 80 medarbejdere, 48 egne biler og søsterselskaber i Norge og Sverige.

 

Kai har en stor forkærlighed for vine, og nyder de mange besøg hos de livslange bekendtskaber på de forskellige vingårde i Frankrig, gerne med hustruen Doris som rejsepartner.

 

Kai har tre børn, Helle, Rikke og Jesper, og de har hver tre børn, som alle, børn såvel børnebørn, er en stor del af hans og hustruens tilværelse.

Stadig aktiv i bestyrelsen

Sønnen Jesper Bundgaard Madsen er i dag hovedaktionær og adm. direktør i selskabet, mens Kai stadig er en del af virksomhedens bestyrelse.

 

Selv på sin 80-års fødselsdag vil man kunne møde Kai i firmaet, som han frekventerer stort set hver dag (stadig på cykel) til stor glæde for kunder og medarbejdere.«.   /Smir

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk