Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Videbegærlig direktør fylder 60

Søgeord:

14. marts 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

786 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Claus Holstein runder skarpt hjørne.

 

Claus Kim Holstein, administrerende direktør i Aalborg Havn A/S, fylder 60 år 30. marts.

 

Claus Holstein er født og opvokset i Aalborg med to søstre og som søn af en frisør og en snedker. Da han var 15 år, flyttede familien til en lille landsby nord for Aalborg, og senere flyttede Claus Holstein selv til Frederikshavn for at gå på handelsskole og handelsgymnasium. Men barndommens Aalborg trak og derfor vendte tilbage til Aalborg for at tage en H.A.-uddannelse.

 

Med eksamensbeviset i hånden søgte han ud i det private erhvervsliv hos fiskeeksportvirksomheden Kangamiut Seafood A/S, hvor han begyndte som trainee og endte som salgsdirektør og medejer. Efter 12 år skiftede han i 1995 fiskebranchen ud med en stilling som underdirektør i skibsforsyningsvirksomheden Ove Wrist & Co Ltd. A/S.

Claus Holstein har altid været videbegærlig og udviklingsorienteret, og derfor tog han efter 20 år i erhvervslivet endnu en gang plads på skolebænken på Aalborg Universitet sideløbende med en stilling som direktør hos Active Sportswear A/S i Brønderslev. I 2004 kunne han skrive cand.merc. i Organisation og Strategi på sit CV.

 

Det maritime område blev igen hans løbebane, da han i 2007 tiltrådte som administrerende direktør i Aalborg Havn A/S-koncernen. Og det er især hér, han har formået at sætte sit tydelige fingeraftryk på Aalborgs udvikling både maritimt, erhvervsmæssigt og kulturelt – blandt andet via en lang række medlemskaber og bestyrelsesposter i kulturelle institutioner, virksomheder og organisationer, herunder Aalborg Universitet. I dag fungerer han her som ekstern lektor og medlem af aftagerpanelet på det juridiske fakultet. I 2014 blev han som den første på Aalborg Universitet udnævnt til Adjungeret Fellow på baggrund af sin indsats for at udvikle relationerne og skabe bro mellem universitet, erhvervsliv og lokalsamfund.

Claus Kim Holstein har sønnerne Philip og Jess og er gift med Birgith Skipper Holstein. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk