Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

VMS Group får værksted i Vestafrika

Søgeord:

13. november 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

398 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Hastigt voksende offshore-marked giver mulighed for maritim serviceklynge.

Den danske, maritime servicevirksomhed VMS Group A/S åbner eget værksted i Walvis Bay i Namibia. Beliggenheden samt et hastigt voksende marked inden for offshore og fiskerflåden betyder, at potentialet for en stærk, maritim serviceklynge i havnen er stort.

 

Som den eneste havn med servicefaciliteter mellem Cape Town i Sydafrika og De Kanariske Øer er Walvis Bay på Namibias vestkyst et nøgleområde for skibsfarten i det østlige Atlanterhav. Det er baggrunden for, at danske VMS Group med hovedsæde i Frederikshavn nu etablerer sig med eget værksted tæt på havnefaciliteterne i Namport i Walvis Bay.

 

Etableringen kommer samtidig med en planlagt udvidelse af Namport, der blandt andet omfatter en ny containerterminal. Danskerne har længe haft kig på området, og et tæt samarbejde med det namibisk-ejede W. Dresselhaus Engineering, der har været i Walvis Bay siden 1989, betyder, at etableringen af et 420 kvadratmeter stort værksted fuldt udstyret med alt nødvendigt værktøj og maskiner til slibning af ventiler, afbalancering og honing er en realitet.

- Vi venter os meget af denne strategiske udvidelse af vores internationale aktiviteter. Det lokale skibsværft i Walvis Bay er kommet godt i gang, og en kæmpe containerterminal er under opbygning. Samtidig er der netop fundet en stor olieforekomst i farvandet ud for Namibia, siger Kristian Kaasing Larsen, der er Senior Vice President i VMS Group. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk