Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Vordingborg inviterer til åben havn

Søgeord:

2. september 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

220 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Mulighed for at se byggepladsen til den nye Storstrømsbro.

 

Søndag den 18. september får alle interesserede nu mulighed for at komme ind bag hegnet til Vordingborg Havn og byggepladsen til den nye Storstrømsbro.

 

Det er Vejdirektoratet, hovedentreprenøren SBJV, Vordingborg Havn og en række af virksomhederne på havnen, der står sammen om at invitere borgere og andre interesserede inden for til en spændende dag på Masnedø.

 

Projektchef Niels Gottlieb, Vejdirektoratet, siger:

 

- Vi oplever en stor interesse for byggeriet af Storstrømsbroen, og derfor vil vi gerne invitere alle interesserede om på den anden side af byggepladshegnet og helt tæt på både byggeriet og de mange maskiner. Det er en unik chance for at se det hele på nærmeste hold.

 

På dagen kan man komme rundt på havnen og møde nogle af de mange virksomheder og se området, hvor havnen udvider. Samtidig er der mulighed for at se værket, der producerer beton til den nye bro, og komme ind i nogle af hallerne, hvor elementerne til både bropiller og brofag bliver støbt.

Havnedirektør Jan-Jaap Cramer, Vordingborg Havn, siger:

 

- Vi glæder os til endelig at kunne vise offentligheden, hvor langt vi er nået med vores igangværende udvidelse og håber, at mange besøgende vil lægge vejen forbi.

 

Hovedentreprenøren SBJV har tilrettelagt en rute gennem byggepladsen, hvor gæsterne kan få et godt indtryk af, hvor stort et projekt, det er at bygge en ny Storstrømsbro.

 

Projektdirektør Barry Crouchman, SBJV, siger:

 

- Arbejdet med broen bliver mere og mere synligt på land og på vand. Vi glæder os til at give lokale borgere og andre interesserede mulighed for at komme tæt på og se med egne øjne, hvordan vi arbejder med det store byggeri.

 

Vejdirektoratet, SBJV og Vordingborg Havn opfordrer til, at så mange gæster som muligt cykler til arrangementet, da parkeringspladser vil ligge et stykke fra selve byggepladsen eller havnen.

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk