Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Nødvendigt med kontrol af rederialliancer

Søgeord:

17. september 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2259 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Den europæiske sammenslutning af speditører – ESC - vil have myndighederne i Bruxelles og Washington til at overvåge rederialliancer såsom 2M som modvægt mod den påvirkning af konkurrencen, som dannelsen af rederialliancer skaber.

Den europæiske sammenslutning af speditører – ESC - vil have myndighederne i Bruxelles og Washington til at overvåge rederialliancer såsom 2M som modvægt mod den påvirkning af konkurrencen, som dannelsen af rederialliancer skaber.ESC har skrevet til USA’s søfartsmyndigheder Federal Maritime Commission og bedt dem om at indlede et overvågningsprogram i forbindelse med, at FMC har bedt om kommentarer angående 2M-alliancen. ESC vil gøre det samme, når Ocean Three-alliancen skal tages op af FMC.

 

Tilsvarende vil ESC have arrangeret et møde med de europæiske konkurrencemyndigheder og vil der bede om et overvågningssystem. Overvågningsprogrammet skal holde øje med forholdet mellem udbud/efterspørgsel og fragtrater og desuden overvåge antal anløb, transittider med mere.

/mb
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com