Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Netværk siger ja 3. december

Søgeord:

19. november 2015  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

546 gange

Læses i øjeblikket af:

1

ITD holder debatmøde om EU.

24 erhvervsorganisationer, NGO’er og fagforbund – herunder ITD, Brancheorganisation for den danske vejgodstransport, er gået sammen om Netværket for et tryggere Danmark. Netværket anbefaler, at man stemmer ja ved folkeafstemningen om at omdanne retsforbeholdet til en tilvalgsordning den 3. december.

 

Tryghed

Netværket for et tryggere Danmark arbejder sammen om at give mest muligt oplysning om retsforbeholdet og tilvalgsordningen, og på den fælles hjemmeside tryggeredanmark.dk forklarer de 24 organisationer hver især, hvad afstemningen betyder for de områder, som de beskæftiger sig med, og hvorfor de anbefaler et ja.

 

Baggrunden for initiativet er, at afstemningen ifølge netværket griber mere ind i den enkelte danskers hverdag, end de fleste vælgere måske går og tror. Derfor vil hjemmesiden oplyse om så forskellige ting som overgreb på børn, cybercrime og kontoforsikringsforordningen.

 

De 24 organisationer tæller Red Barnet, Børns Vilkår, Børnefonden, Reden International, Politiforbundet, Europabevægelsen, LO, CO-industri, HK, Dansk Metal, Akademikerne, DJØF, Advokatsamfundet, Danske Advokater, Dansk Arbejdsgiverforening, Dansk Industri, Dansk Erhverv, Finansrådet, Danmarks Rederiforening, Landbrug & Fødevarer, Håndværksrådet, Dansk Byggeri, Tekniq og ITD.

Debatarrangement i Padborg

For yderligere at sætte fokus på folkeafstemningen afholder ITD og Tænketanken EUROPA et debatarrangement den 30. november i Padborg om folkeafstemningen. Det er gratis at deltage, tilmeld dig her

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com