Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Niels Pagh Logistics gør sig klar til fremtiden

Søgeord:

22. maj 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2256 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Vognmands-virksomheden Niels Pagh Logistics ApS i Vejen sikrer med flere tiltag både kvaliteten og konkurrencekraften på et trængt marked.

Vognmands-virksomheden Niels Pagh Logistics ApS i Vejen sikrer med flere tiltag både kvaliteten og konkurrencekraften på et trængt marked.Virksomheden, der har specialiseret sig i transporter til Spanien, har reduceret antallet af underleverandører og øget antallet af egne lastbiler fra 30 til næsten det dobbelte. Bestyrelsen er blevet styrket, og selskabsformen bliver ændret fra ApS til A/S.

 

-Vi har i det seneste års tid reduceret antallet af underleverandører fra 30 til nu kun fire. Samtidig har vi øget antallet af egne lastbiler, så vor egen flåde i dag består af 56 moderne og miljøvenlige lastbiler. Dermed har vi både øget uafhængigheden af underleverandører og reduceret brændstof-forbruget væsentligt, siger direktør Michael Pagh.

-Vi er i år kommet rigtig godt fra start med et resultat på 400.000 kr. efter fire måneder. Det er jo dejligt at se, at vore strategiske tiltag virker, men det er selvfølgelig frustrerende, at årsresultatet i 2012 blev et minus på 1,2 mill. kr. efter skat. Et resultat, der er stærkt påvirket af én ekstraordinær omkostning – et meget stort tab på én udenlandsk vognmand, siger direktør Flemming Jørgensen.

 

-Samtidig med beslutningen om at opsige underleverandør-aftaler og i stedet øge antallet af egne lastbiler, besluttede vi at styrke selskabets bestyrelse, og i dag er fhv. bankdirektør i Sydbank, Finn Boel Pedersen, Kolding, bestyrelsesformand. Og netop nu arbejder vi på at ændre selskabet fra et ApS til et A/S som endnu et strategisk tiltag, der skal styrke selskabet – og samtidig sende et klart signal om, at vi som stabil og seriøs vognmands forretning har en klippefast tro på fremtiden, siger direktør Michael Pagh.

Niels Pagh Logistics ApS har siden etableringen i år 2000 haft transportopgaver mellem Danmark og Spanien som en niche i branchen. Og til trods for den generelle krise i Europa, og på markedet, er det lykkedes at fastholde volumen og omsætning. I dag har virksomheden 45 ugentlige afgange til Spanien, hvor lagerkapaciteten er blevet øget de seneste to år. Niels Pagh Logistics ApS har to lagre på Den Iberiske Halvø til sikring af en effektiv handling af gods til og fra Spanien og Portugal.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com