Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

NKL og Transbothnia er nu en del af PostNord

Søgeord:

17. juni 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2255 gange

Læses i øjeblikket af:

1

PostNord AB har i dag afsluttet overtagelsen af Bilfrakt Bothnia AB`s datterselskaber Nordisk Kyl Logistik AB (NKL) og Transbothnia AB.

PostNord AB har i dag afsluttet overtagelsen af Bilfrakt Bothnia AB`s datterselskaber Nordisk Kyl Logistik AB (NKL) og Transbothnia AB.De overtagede selskaber tilfører virksomheden aktiviteter inden for industri og dagligvarelogistik fra Bilfrakt. Selskaberne vil indgå i PostNords regnskaber fra og med 12. juni 2013 som en del af forretningsområdet Logistik.

 

- Vi byder NKL og Transbothnias kunder og ansatte velkommen til Nordens førende kommunikations- og logistikvirksomhed. Overtagelsen indebærer, at vi udvider vores logistikforretning i Sverige med stykgods, partigods og termisk transport, samt at vi yderligere styrker vores position på det voksende nordiske logistikmarked, siger Henrik Höjsgaard, chef for forretningsområdet Logistik i PostNord.

 

De virksomheder, som PostNord overtager fra Bilfrakt, omsatte i 2012 for ca. en mia. SEK, har 280 ansatte og er førende inden for stykgods, partigods og termisk transport i Norrland. Virksomhederne anvender hovedsaligt eksterne transportører, som har terminaler i Lulea, Skellefteå, Umeå, Sundsvall, Östersund og Överkalix.

PostNords Logistikvirksomhed i Sverige, Danmark, Norge og Finland omsatte i 2012 for ca. 14,8 mia. SEK og udgør ca. en tredjedel af koncernens omsætning. PostNord udvikler sin logistikforretning mod at blive den førende aktør på det nordiske logistikmarked. Det sker blandt andet gennem yderligere udvidelse af produktporteføljen. I 2012 overtog PostNord eksempelvis Green Cargos virksomhed inden for tredjepartslogistik.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com