Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

NLA-kommentar til Juncker-tale

Søgeord:

14. september 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

94 gange

Læses i øjeblikket af:

1

EU skal tage mere hensyn til den sociale dimension – redegørelse om Unionens tilstand 2018.

 

- Jeg vil gerne have, at Den Europæiske Union tager sig mere af sin sociale dimension. De, der ignorerer de berettigede bekymringer for arbejdstagere og små virksomheder, underminerer europæisk enhed. Det er på tide, at vi vendte de gode hensigter, som vi proklamerede på Göteborgs sociale topmøde til lov.

 

Så klart sagde EU-Kommissionens formand en af ​​de vigtigste politikker i den eksisterende Kommission ved sin EU-tale den 12. september 2018 i Strasbourg.

 

Det skriver brancheorganisationen DTL - Danske Vognmænd.

 

- Med den sociale dimension som en vigtig del af mobilitetspakken, der for øjeblikket er under drøftelse i Rådet og Parlamentet, er dette en klar henvisning til behovet for at medlemsstaterne og Europaparlamentarikerne tager ansvar. Vi kan ikke fortsætte med blot at tro, at EU's økonomi kan drives på baggrund af en nedadgående social spiral. Vækst kommer fra forbedringer gennemført af alle parter, hvilket også er i transport- og logistikindustriens interesse, siger CEO i NLA, Søren Larsen.

DTL er en af medlemmerne i Nordic Logistics Association.

 

Talen fokuserede på et forbedret samarbejde om migration og grænsekontrol og med stærke anbefalinger om, at medlemsstaterne sætter sig ned og finder en fælles løsning snarere end at råbe af hinanden. På den anden side fremhævede Kommissionens formand også, at lovgivningen skal respekteres. Endelig lykønskede kommissionsformanden EU med det højeste antal mennesker i arbejde, stigningen i investeringer - også til infrastruktur - og den fortsatte kamp for mere frihandel.

 

- Transport har givet et klart bidrag til disse positive udviklinger. Nu skal vi bare få reglerne på plads og frigøre det reelle potentiale for vejtransport med bæredygtige og attraktive arbejdspladser, investeringer i rene og højkapacitetsbiler, effektiv og effektiv håndhævelse, så regler respekteres og overtrædelser sanktioneres - med andre ord sikre, at en operatør kan drive en sund forretning baseret på respekt for reglerne, langsigtet engagement i medarbejderne og reduktion af CO2-udledninger, udtaler Søren H. Larsen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com