Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

NLA med i vigtigt forum

Søgeord:

16. august 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

494 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Kran og Blok i europæisk samarbejde.

NLA-medlemsskabet har givet DTL adgangsbilletten til at gå ind i et europæisk arbejde om særtransporter.

 

NLA, der er sammenslutning af de nordiske vognmandsforeninger, DTL, Danske Vognmænd, SÅ Sveriges Åkeriföretag og NLF (Norges Lastebileier-Forbund) samt SKAL (Finsk transport og logistik) som associeret medlem, er nu blevet medlem af organisationen ESTA (European Association of Abnormal Road Transport and Mobile Cranes).

 

ESTA varetager interesserne for kran og specialtransportører i store dele af Europa og har medlemmer fra Belgien, Danmark, Frankrig, Grækenland, Holland, Irland, Italien, Kina, Norge, Polen, Storbritannien, Spanien, Schweiz, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Tyrkiet og Østrig.

 

Medlemskabet giver adgang til at deltage i arbejdet med at fremme vilkårene for særtransporter i EU og giver løbende mulighed for at engager med ESTAs sekretariat og med andre medlemmer.

Herudover holder ESTA regelmæssigt møder. Et kommende er i Stockholm den 20. oktober, hvor formanden for DTL Kran Blok Erfa, kran og specialtransportør Frank Segall samt sekretær for DTL Kran Blok Erfa, Finn Bjerremand, vil deltage.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com