Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

NLA-partnere drøftede PostNord

Søgeord:

16. marts 2017  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

780 gange

Læses i øjeblikket af:

1

DTL: Stadig tættere koordinering.

NLF gæstede i går formiddag DTL på Grønningen. Og om eftermiddagen gik NLF-delegationens tur på virksomhedsbesøg hos DTL-bestyrelsesmedlem Kristian Skov Petersen hos Danske Fragtmænd.

 

-Jeg bliver hver gang vi mødes kun bekræftet i værdien i og styrken af de bånd vi har knyttet i NLA, og altså også med NLF. Dette bilaterale møde har givet os anledning til at komme endnu et spadestik dybere i forståelsen af forskelle og ligheder i vores vilkår, og giver mulighed for en endnu tættere koordinering, siger DTLs administrerende direktør, Erik Østergaard.

 

-På mødet i dag har vi indgående drøftet bl.a. PostNord-skandalen og de mange udfordringer erhvervet i øvrigt møder med unfair konkurrence og social dumping, både i Norge og i Danmark. Vi har også drøftet en række mulige områder for yderligere fremtidigt samarbejde.

-Fra idéen om NLA blev født år tilbage, og til i dag, er det en meget stor tilfredsstillelse at se, hvordan kontakten, idéudvekslingen og koordineringen nu ikke bare sker på direktionsniveau, men er løbet ned gennem vores organisationer, så der i dag er en løbende og tillidsfuld kontakt på mange niveauer, fortsætter Østergaard.

-Vi vil fortsætte med både de samlede NLA-møder, men også de bilaterale møder, fordi de sidste giver mulighed for et endnu dybere kendskab til hinandens nationale vilkår og rammebetingelser. /mb

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk