Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

NOPA: Dolly og treakslet trailer

19. maj 2015  |  

Af Claus Warncke

SAWO Kolding leverer vogntog til Fyn.

 

Marius Pedersen i østfynske Ferritslev har modtaget et nyt vogntoget, der består af en to-akslet dolly og en tre-akslet trailer fra NOPA.

Den samlede tilladte totalvægt er 40 tons, her af er skamlens last på dollyen op til 16 tons.

Det smarte ved dollyen er, at den er udstyret med en manuel vipbar trækstang. Dermed kan man via håndkraft udløse låsen, vippe trækstang ud til siden og tage containeren af - helt uden at spænde dolly fra traileren.

 

Den tre-akslede NOPA-trailer med en totalvægt på 24 tons er udstyret med ni-tons tromlebremser fra BPW og lift på 1. aksel med manuelt dropventil.

Opbygningen har et slædesystem til midter- og sideruller og komprimator-containere, hvor den ene container skubbes på forfra og den anden bagfra. Desuden er der fire indvendige combilåse, to til hver container og to 2 til låseslæden. Samtlige mål er tilpasset så mange containere som overhovedet muligt, og der kan køre med containerhøjder op til 2,75 meter.

Den 90-årige virksomhed Marius Pedersen A/S er i dag en moderne international koncern, der beskæftiger mere end 4.000 medarbejdere i Danmark, Tjekkiet og Slovakiet. Fokusområdet er moderne affaldsbehandling, indsamling, sortering, genanvendelse af og handel med affald.

IconIcon

Søgeord:

Læst i alt:

851 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com