Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Eneforhandler af system til containerlosning

Søgeord:

14. november 2014  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

3035 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Aa-Solutions i Gentofte valgt som nordisk eneforhandler af automatiserede systemer til containerlosning.

 

Aa-Solutions i Gentofte valgt som eneforhandler af automatiserede systemer til losning af containere.

 

Det er hollandske Copal Development B.V. der har valgt Aa-Solutions ApS i Gentofte som nordiske eneforhandler af selskabets avancerede containerlosnings- og palleteringsløsning.

 

Copal’s ”Container Stripper & Palletizer” maskiner tømmer ved hjælp af avanceret teknologi skibscontainere, der er lastet med varer i stablede papkasser. Herefter transporteres papkasserne bagud til enten et transportbånd til lagerterminalens interne logsistiksystem, eller til en automatisk pallestabler. Den lastede palle kan herefter transporteres videre med en almindelig gaffeltruck.

 

Dermed spares mange arbejdstimers manuel arbejdskraft.

 

Aftalen mellem Copal Development og Aa-Solutions ApS betyder, at Gentofte-virksomheden som eneforhandler får ansvar for salg, levering og servicering af de avancerede lager-maskiner.

- Vi ønskede en samarbejdspartner, der gav kunder i Norden direkte adgang til en lokal aktør, der har al den fornødne ekspertise omkring vores systemer. Derfor lagde vi også vægt på at finde en distributør, der havde et omfattende kendskab til logistiksektoren i regionen, som vores kunder kan have tillid til, og som var let at samarbejd med, siger Karel Hoogenboom, der er adm. direktør i Copal Development B.V.,

 

Supply Chain-optimering

I Aa-Solutions siger adm. direktør Flemming Aarup:

- Copal Development B.V. kan tilbyde helt nye standarder for omkostningsreduktion i forsyningskæden. Aa-Solutions er derfor meget glade for, at få andel i Copal Devolpments succes og fortsatte udvikling.

Aa-Solutions ApS v. Flemming Aarup leverer udvikling og strømlining af operationelle logistiksystemer gennem automatisering og procesoptimering.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com