Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Nordjysk Diesel køber Ketner

Søgeord:

24. marts 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2256 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Fra 1. april bliver Ketner en del af Nordjysk Diesel med Torben Hansen i spidsen. Sælger Michael Bache indtræder i køberens bestyrelse.

Fra 1. april bliver Ketner en del af Nordjysk Diesel med Torben Hansen i spidsen. Sælger Michael Bache indtræder i køberens bestyrelse.I forbindelse med handlen forklarer Michael Bache:

 

- Kære alle Ketner-medarbejdere. Efter jeg overtog Ketner i november 2012 (efter konkursen), har vi sammen tilpasset forretningen til den tid, vi lever i i dag. Uden jeres dygtighed var vi ikke nået der, hvor vi er i dag. Sammen har vi hver dag skabt resultater, ydet vores kunder en super service, samtidig har vi kunnet se vores leverandør i øjnene og betalt dem uden problemer. I er alle specialister på forskellige områder. Jeg er en bilmand, der ikke kendte jeres verden, før jeg blev en del af den.

Bache tilføjer:

 

- Jeg vil jer og Ketner kun det bedste, og derfor giver jeg nu bolden videre til Torben Hansen og hans medarbejder fra Nordjysk Diesel. I får en fagmand og ikke en bilmand som ny chef. Sammen med Nordjysk Diesel bliver Ketner en storspiller inden for branchen.

 

Michael Bache oplyser videre, at der ikke er tale om en planlagt handel.

 

- Torben og jeg har forsøgt at få en samarbejdsaftale på plads, men vi vogtede hver vores forretning med forsigtighed. En dag kom Torben med et forslag om, han i stedet ønskede at købe Ketner.

 

Aftalen faldt på plads mandag 17. marts 2014 kl. 17 – som sælgeren oplyser det. Ketners ansatte følger over til Nordjysk Diesel, hvor ansættelsesforhold og anciennitet forsætter.

/cw
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com