Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

NTG overtager Gondrand-aktiviter

Søgeord:

24. januar 2018  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

518 gange

Læses i øjeblikket af:

1

NTG har købt alle operationelle enheder i Swiss Gondrand Group.

Nordic Transport Group - NTG A/S med hovedsæde i Hvidovre, har overtaget alle operationelle aktiviteter i Swiss Gondrand Group. De enheder, der indgår i købet, vil fortsætte driften under deres nuværende navn.

 

Det meddeler NTG A/S.

 

Gondrand Group vil fortsætte selskabets aktiviteter inden for ejendomme og andre forretningsområder.

 

Siden 1866

Gondrand Groups historie startede helt tilbage i 1866 i Italien og selskabet har siden udviklet sig til en velrenommeret full service logistikudbyder, der har afdelinger i syv lande fordelt på mere end 60 kontorer.

 

Medarbejderstagen tæller omkring 650 ansatte og det forventede årsomsætning for 2017-regnskabet ligger ifølge pressemeddelelsen fra NTG Group på omkring 1.65 milliarder kroner.

 

- Gondrand har gennemgået turbulente tider i de sidste par år. Men gennem kombinationen af et nyt organisatorisk setup og ejerskab, kombineret med velkvalificerede medarbejdere i Gondtrand og positive fremtidige synergier, som der kan høstes mellem de to selskaber, har vi tiltro til at dette opkøb hurtigt vil bidrage positivt til bundlinjen i NTG, skriver selskabet i meddelelsen.

 

Her fremhæves også Gondrand Groups tilknytning til ”nære og interessante” kunder, som NTG håber at kunne udvikle yderligere.

 

Opkøbet sikrer NTG en kraftigt udvidet position på markedet i Europa og Asien. Ikke mindst for NTG’s Air & Sea division.

 

NTG gruppen øger i forbindelse med opkøbet af Gondrand nettoomsætningen til anslået omkring fem milliarder kroner. EBIT ventes at ligge omkring 200 til 220 mio. kroner.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com