Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Nu repareres bro

28. april 2015  |  

Større reparation af brodæk.

30 år mere. Så længe regner Vejdirektoratet med, at Aggersundbroen kan holde endnu efter de kommende reparationer.

 

Den eksisterende belægning og fugtisolering på Aggersundbroen skal brydes op og udskiftes. Vejdirektoratet kender nu tidsrammen for renoveringen. Arbejdet går i gang den 4. maj og forventes afsluttet ultimo september 2015. Undervejs står arbejdet stille henover sommerferien i juli og august.

 

Broen vil generelt være åben for trafik gennem hele arbejdsperioden, men der vil være forskellige gener undervejs for bilisterne på rute 29 ved Aggersund. Det drejer sig blandt andet om perioder med smallere vejbaner og nedsatte hastigheder.

 

Renoveringen af Aggersundbroen skulle egentlig være foregået allerede sidste sommer, men Vejdirektoratet udsatte arbejdet efter ønske fra kommuner og landbrug i regionen, da man var bekymret for de konsekvenser, arbejdet ville få for trafikken over den centrale bro.

-Renoveringen af broen er helt nødvendig, og vi forsøger naturligvis at gøre arbejdet færdig så hurtigt som muligt. Vejdirektoratet beklager de gener, arbejdet medfører for såvel trafikanter som naboer til broen, siger projektleder Christian Bugge Hansen.

 

IconIcon

Søgeord:

Læst i alt:

862 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com