Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Nu kan godset tage toget fra Skåne til Oslo

Søgeord:

11. september 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2265 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Green Cargo åbner en togforbindelse som kan medtage lastbiltrailere og containere fra Trelleborg og Malmø til Osloområdet.

Green Cargo åbner en togforbindelse som kan medtage lastbiltrailere og containere fra Trelleborg og Malmø til Osloområdet.Nu åbner Green Cargo en togforbindelse, som kan medtage lastbiltrailere og containere, fra Trelleborg og Malmø til Alnabru udenfor Oslo.

 

Den nye togforbindelse betjenes af Green Cargo med start den 15. september. Green Cargo kører med de intermodale tog tre gange i løbet af ugen, med afgang i Trelleborg og Malmø på søndag, tirsdage og torsdage.

 

Med indleveringstider om aftenen er trailere og containere fremme til udlevering i Alnabru næste formiddag kl. 11:30. Afgangsdagene fra Alnabru bliver mandag, onsdag og fredag.

 

-Dette er den vigtigste transportstrækning ind til Norge og med en vigtig lænke til vort netværk i Norge. Der er hård konkurrence fra vejsiden men samme med Green Cargo kan vi nu tilbyde et interessant alternativ, siger CargoNets adm. direktør, Are Kjensli.

I Alnabru findes er forbindelser til CargoNets intermodale netværk i Norge og i Skåne er der forbindelser til Kombiverkehrs intermodale netværk på det europæiske kontinent.

 

– Fra Green Cargos side har det været vigtigt at kunne tilbyde en intermodal løsning mellem Skåne og Oslo-området med konkurrencedygtige indleverings- og udleveringstider. Det har vi nu og vi tror meget på denne her mulighed for at sammenkoble vores intermodale trafik til netværket i Norge og på Kontinentet, siger Green Cargos adm. direktør Jan Kilström.

 

På billedet ses adm. direktør ved Green Cargo, Jan Kilström

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com