Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny 3-akslet Scania R490

Søgeord:

11. november 2014  |  

Af Claus Warncke

Læst i alt:

3398 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Jan Petersen trækker nu videre med en ny 3-akslet Scania R490 LA 6 x 2/4.

Jan Petersen Transport i Taulov trækker nu videre med en ny 3-akslet Scania R490 LA 6 x 2/4.

 

Vognens motor yder 490 hk, 2550 nm, har den nyeste EGR- + SCR-teknologi og 12-trins gearkasse med Scanias opticruise gearskift uden koblingspedal.

Bilen er også udstyret med Elektronisk Stabilitets Program, der konstant overvåger køretøjets bevægelse, hastighed og hjulomdrejninger. Scanias driversupport giver chaufføren mulighed for at forbedre kørestil og dermed dieselforbrug.

 

Topline-førerhuset har luksussæder og integreret mikrofon for telefon med Bluetooth. Scanias køjebredde kan indstilles fra 73 til 90 cm. Køjen er konstrueret i en enkelt fuld udførelse, der ikke påvirker førerpladsen.

 

Klimaanlæg, køleskab, termoruder, fjernbetjent centrallås og automatisk kontrol af udvendig lys er andre punkter på udstyrslisten.

Bilen er opbygget med luftforskydelig skammel. Placering af batterier i bagenden giver plads til 540 liter stor brændstoftank, fuld alu-dørkplade og værktøjskasse bag sideskørt i højre side.

Opbygningen er sket hos Scanias opbyggerafdeling i Vojens. Bilen er fabrikslakeret, mens skrift og staffering er leveret af BW Skiltereklame i Haderslev. BJ Autopolstring står for indtrækket.

 

Bilen er solgt af salgskonsulent Sten J. Sørensen, Scania Danmark i Kolding.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com