Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny 4-akslet til Grenå

Søgeord:

18. februar 2015  |  

Af Claus Warncke

Læst i alt:

1762 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Gert Svith A/S triller af sted med ny trailer til tung last.

Firmaet Gert Svith A/S blev grundlagt i 1920’erne af Jens Svith, Gert Svith bedstefar. Gert Svith overtog sin fars virksomhed i april 1965, og udviklingen med udvinding af sten og grus tog fart og er nu et meget væsentligt aktiv.

 

Virksomheden har fem grusgrave på det østlige Djursland, og i 2009 blev firmaet omdannet til et aktieselskab med fjerde generation, Henrik Svith, som direktør.

 

I dag udføres alle slags opgaver inden for vognmands- og entreprenørbranchen – nu også med en ny 4-akslet sværlasttrailer fra Kel-Berg.

Den nye trailer ruller på fire styk 9-tons BPW-aksler med tromlebremser, BPW-luftaffjedring samt selvstyrende bagaksel og sidemonteret lift på 1. aksel.

 

De otte dæk sidder på sølvfarvede stålfælge. Bunden består af 28 mm planker i hårdttræ, nedlagt i galvaniserede omega profiler, der er fastgjort med galvaniserede skruer.

Som lastsikring er der 26 svære binderinge i kantskinnen, der eksempelvis kan bruges til stabling af trailer. Sværlasttraileren er godkendt til blokvognskørsel og leveret af Jan Bertelsen, Lastas A/S.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com